Angkasawan Terkejut Melihat Makkah Dan Madinah Adalah Tempat Pallng Bercahaya Di Bumi Yang Dillhat Dari Luar Angkasa

Angkasawan Terkejut Melihat Makkah Dan Madinah Adalah Tempat Pallng Bercahaya Di Bumi Yang Dillhat Dari Luar Angkasa

SubhanAllah!!! (6foto) Makkah Dan Madinah Adalah Tempat Paling Bercahaya Pada Waktu Malam. !!! | Kini seorang lagi Angkasawan menyatakan tentang betapa, menakjubnya Kaabah dimana Angkasawan berkenaan memberitahu demikian kepada pelajar Arab Saudi yang menyertai program Persatuan Kembara Angkasa Lepas.

“Ketika berada di angkasa lepas, kami tidak berdepan dengan masalah untuk merakam gambar bandar raya di bumi pada siang hari.

Imej Mekkah, Madinah yang begitu terang diambil dari Angakasa Lepas

“Tetapi, sebelah malam, ia begitu rumit dan anda perlu menggunakan teknik khas. Namun, saya berjaya merakam gambar beberapa bandar waktu itu.


“Yang mengejutkan saya, ialah Makkah dan Madinah begitu terang berbanding bandar lain di seluruh dunia ketika waktu malam,” kata angkasawan Anatoly Ivanishin.

Menurutnya, bandar lain tidak begitu jelas ketika itu tetapi pemandangan Makkah dan Madinah begitu menakjubkan dan tidak diduga. SUBHANALLAH Cantik..

Permandangan atas Mekah dan Madinah dari stesen angkasa lepas(ISS) yang dimuatnaik oleh seorang angkasawan Rusia,Anton Shkaplerov dilaman Twitter miliknya.

sumber : ApaCerita via sakobapress

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Iklan Atas Artikel

SPONSOR

Iklan Tengah Artikel 1

Sponsor

Iklan Tengah Artikel 2

SPONSOR